LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

28 Ιανουαρίου 2012

Mεγάλοs ΠΑΟΚ ταπείνωσε και τον Ολυμπιακό με 3-1 σέτ''


Σάρωσε τον Ολυμπιακό
 Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 3-1 απέναντι στον δέυτερο τηs Βαθμολογίαs Ολυμπιακό στο Παλατάκι με παρουσία 200 θεατών μόνο.
Ο Δικέφαλοs μπήκε φουριόζοs στο παιχνίδι απο το πρώτο κιόλαs σετ κατακτώνταs το πολύ έυκολα με 25-18, το ίδιο έγινε και στο δέυτερο σέτ οπου και πάλι ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικόs κατακτώνταs το και αυτό με άνεση με 25-19.
Στο τρίτο σέτ ο δικέφαλοs δεν είχε τιs κατάλληλεs επιλογέs στην επίθεση, και γενικά δεν ήταν ψύχραιμοs και το έχασε έυκολα με 16-25 βάζωνταs ξανά τον Ολυμπιακό στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.
Στο τέταρτο σέτ όμωs ο δικέφαλοs επανήλθε είχε ψυχραιμία, πολύ καλέs επιλογέs στην επίθεση, και πολύ δυνατό μπλόκ και επικράτησε μετά απο δυνατή μάχη με 25-22.
Είναι πλέον φανερό οτι ο ΠΑΟΚ άφησε τον κάκιστο πρώτο γύρο στην άκρη και αποφάσισε να παίξει πολύ όμορφο και ποιοτικό βόλλευ με αποτέλεσμα πλέον να έχει αναριχηθεί στην πρώτη εξάδα και αν συνεχίσει έτσι πιθανόν να προλάβει κάποια απο τιs θέσειs που οδηγεί στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ: Γκιρτζίκηs 9 ( 1 μπλόκ),  Παπαιακώβου 9 ( 4 μπλόκ),  Πλίκαs 9 (4 μπλόκ, 1 άσσο),  Μπορόβνιακ 14 ( 2 μπλόκ),  Ρομέρο 10,  Αρμενάκηs 12 ( 2 άσσοι),  Παπαδημητρίου,  Γεωργιάδηs,  Ντίναs 1,  Ωρολογάs,  Kαρασαρλίδηs 1,   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου