LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

24 Μαρτίου 2012

Νέα νίκη για τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ 28-24 την Χανθ

Γιόρτασαν την κούπα στο Κύπελλο

 
 Σε φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών μετατράπηκε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τη ΧΑΝΘ, με τον «δικέφαλο» να επικρατεί 28-24 για τη 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών και 600 περίπου φίλους του να αποθεώνουν τους παίκτες, με τον αρχηγό Αντώνη Σαουλίδη να ζει μοναδικές στιγμές.
Ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή, απέναντι στη ΧΑΝΘ και με όπλα την εξαιρετική άμυνα και τον αιφνιδιασμό προηγήθηκε 17-10 στο ημίχρονο.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τη ΧΑΝΘ να μειώνει επωφελούμενη κάποια αλλά τον ΠΑΟΚ να παίρνει τελικά τη νίκη με 28-24

Στο 59' ο αγώνας διακόπηκε, όχι γιατί δημιουργήθηκε ένταση, αλλά γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς και χαρτάκια δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Σήκωσαν δύο πανό, ένα με το πρόσωπο του Αντώνη Σαουλίδη και ένα με τη σφραγίδα «Αρχηγέ σ' ευχαριστούμε» και του απένειμαν τιμητική πλακέτα. 


ΠΑΟΚ: Παλάσκας, Γουργούμης, Σαουλίδης, Κοκώνης, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π., Πετρίδης Ανγκελόφσκι, Ιωαννίδης, Τσακίρης, Σεβαστίδης, Τάτσης, Κεσίδης, Πίτσιος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου