LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

07 Μαρτίου 2012

Θα αντέξει ο λαόs άλλη μια οικονομική υπέρβαση???



 Τα πράγματα είναι πολύ απλά φίλοι μου…5 εκατομμύρια μέχρι τον Ιούνιο αλλιώς Ευρώπη ”γεια σου”…Ειπώθηκαν πολλά στην Γενική Συνέλευση την Δευτέρα…κατά την γνώμη μου κακώς βγήκαν προς τα έξω διότι ΑΛΛΗ μία αναστάτωση στον λαό σαφώς και τον εξοργίζει παραπάνω, κάτι που επίσης κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.



Ας είμαστε ρεαλιστές όμως…Η κατάσταση που βρίσκεται τώρα η ομάδα δεν είναι η χειρότερη αλλά ούτε και η καλύτερη…Θα την χαρακτήριζα ζυγαριά…Την μία στιγμή μπορεί να γείρει από την αριστερή μεριά και την άλλη από την δεξιά…Είναι κρίσιμη και πρέπει να το κατανοήσουμε πλήρως αυτό όσο το δυνατό γρηγορότερα προς όφελος της ομάδας.



Πρωταρχικός στόχος της διοίκησης να βρεθούν λεφτά. Είτε από επενδυτές, είτε από επενδυτές. Όχι δεν έγινε κάποιο τυπογραφικό λάθος, τα πράγματα είναι απλά. Μοναδική λύση για να βρεθούν χρήματα προς όφελος της ομάδας είναι ΜΟΝΟ από επενδυτές. Οι πωλήσεις παιχτών και οι αποδεσμεύσεις είναι και αυτή μία λύση, αλλά σου υποβαθμίζει αυτομάτως το υπάρχον υλικό. Επενδυτής στον Π.Α.Ο.Κ. τόσα χρόνια ο λαός του και κανένας άλλος. Το να βρεθεί επενδυτής την τωρινή στιγμή με τα όσα συμβαίνουν και να σου “σκάσει” έστω 2 εκατομμύρια φαντάζει απίθανο.
Οπότε η λύση είναι μία και μοναδική….Το φίδι από την τρύπα καλείται να το βγάλει ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. διότι είναι και ο μοναδικός επενδυτής ετούτη τη στιγμή. Ξέρω πως πολλοί από εσάς έχετε κουραστεί, δεν έχετε αντοχές για άλλη μία οικονομική υπέρβαση, νιώθετε κορόιδα διότι η διαχείριση των χρημάτων που “ματώσατε”  κυριολεκτικά για να τα δώσετε εδώ και 4 χρόνια ήταν τραγική. Αλλά με το άλλο μέρος του μυαλού σας σκεφτείτε…θα αφήσετε την ομάδα στο έλεος του θεού??? Προσωπικά τρέμω στην ιδέα να μείνουμε εκτός Ευρώπης η στην χειρότερη των περιπτώσεων να ξεπουλήσουμε τους μισούς παίχτες για να μείνουμε ζωντανοί.

Η απόφαση που πρέπει να πάρουμε όλοι μας είναι πολύ σημαντική. Διακυβεύονται πολλά στο μέλλον από αυτή. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου