LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

24 Μαρτίου 2012

Στροφή στιs ακαδημίεs με πλάνο και όραμα''


Όπως θα έχετε καταλάβει όλοι σας πλέον,το μεγάλο πρόβλημα του Π.Α.Ο.Κ. είναι οι συχνοί τραυματισμοί.Πάντα ήταν,αλλά φέτος νομίζω είναι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά!!!
Στο γεγονός αυτό συμβάλουν διάφοροι παράγοντες,όπως η ηλικία κάποιων ποδοσφαιριστών,το πάθος που βγάζουν σε κάποιους από τους αγώνες οι παίκτες,οι άθλιοι αγωνιστικοί χώροι που συναντάνε σε κάποια σημεία της Έλλάδος τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να παίρνουν άδεια σε επαγγελματικά πρωταθλήματα (βλ Ζωσιμάδες)
Αλλά όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί εάν στην Ελλάδα αγωνιζόταν αθλητές.Δυστυχώς πλην ελαχίστων εξαιρέσεων(πχ Γκαρσία,Σαλπιγγίδης,Μαλεζας) όλοι οι υπόλοιποι σχεδόν,νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο απλώς κλωτσας μία μπάλα…Δυστυχώς πλέον στο ποδόσφαιρο εκτός από τακτική χρειάζεται να είσαι και αθλητής με αντοχές στο τρέξιμο και σε διάφορα μαρκαρίσματα και όχι να είσαι ανθεκτικός στο ποτό και στο ξενύχτι!!!
Ο λόγος που τα Αγγλικά και τα Γερμανικά σωματεία έχουν τις καλύτερες ομάδες είναι γιατί από την εποχή που οι παίκτες αγωνίζονται στις ομάδες υποδομής των,γαλουχούνται με αυτή τη νοοτροπία.Γι’αυτό ο Ραϊαν Γκιγκς στα 40 του ακόμη είναι ο παίκτης που μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του,ενώ για παράδειγμα ο Κουτσιανικούλης έγινε κάτοικος Κρήτης αντί για κάτοικος Λονδίνου!!!
Ο κ.Μπόλονι όταν αναλάμβανε τον Π.Α.Ο.Κ. φαντάζομαι ότι είχε κατά νου ότι θα συνεργαστεί με ποδοσφαιρικό αθλητικό σωματείο.Έτσι λοιπόν επιστράτευσε ο άνθρωπος όλες του τις γνώσεις που αποκόμισε από τα καλύτερα γήπεδα της Ευρώπης και ήρθε να εργαστεί!!Δυστυχώς όμως γι’αυτόν ήρθε σε μία ομάδα με πολύ ταλέντο αδιαμφισβήτητα,με καταπληκτική τεχνική κατάρτηση,αλλά για κακή του τύχη απροπόνητη τα τελευταία 4 χρόνια με αποκορύφωμα τον τελευταίο!!!Έτσι μοιραία οι θλάσεις είναι συνέχεια έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων.
Οπότε η μόνη του λύση θα μπορούσε να ήταν να στραφεί στις Ακαδημίες της ομάδας όπως και έπραξε.Με μόνη διαφορά είναι ότι στις Ακαδημίες λειτουργούν με τη νοοτροπία του κ.Βαγγέλη,και ενώ υπάρχει άπλετο ταλέντο και αρκετά καλή τακτική δεν υπάρχουν αθλητές…και εκεί πολύ λίγοι!!!
Έχουμε γράψει στο παρελθόν ότι η στροφή στις Ακαδημίες απαιτεί σοβαρές συνεργασίες προπονητή και υπευθύνων και ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο είναι ο κ.Μπόλονι να αναλάβει εξ’ολοκλήρου τη στελέχωση των ομάδων Υποδομής του Π.Α.Ο.Κ.
Επίσης ο κ.Μπόλονι θα πρέπει να έχει δικό του συνεργάτη Τεχνικό Διευθυντή..εφ’όσον πρέπει να υπάρχει ο κ.Κωνσταντινίδης σε αυτή τη θέση,τουλάχιστον να μην είναι ο μόνος!!!
Αν πραγματικά οραματίζεστε έναν μεγάλο Π.Α.Ο.Κ. κάντε πράξη ενα όραμα που έχει μείνει στη μέση,ξεκινώντας με απολύσεις κάποιων ανθρώπων που με τον Π.Α.Ο.Κ. δεν έχουν καμία σχεση!!!Κρατήστε τον κ.Μπόλονι και αφήστε τον να δημιουργήσει…
Επιτέλους πάρτε παράδειγμα από την ομάδα Χαντμπολ του Π.Α.Ο.Κ.!!! [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου