LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

14 Μαρτίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. Χάντμπολ η ιστορία''



 Mε αφορμή τον σαββατιάτικο τελικό κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ να θυμηθούμε με λίγα λόγια την ιστορία του. Το τμήμα χάντμπολ του Π.Α.Ο.Κ. ιδρύθηκε το 1999 και προέκυψε μετά από συγχώνευση – απορρόφηση με έναν άλλο σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τον Τρίτωνα. Το πρόσωπο που συνέδεσε το όνομά του με την πορεία της ομάδας, είναι αυτό του προπονητή Στέλιου Σεϊκερίδη.

Το 2004 ήταν άσχημη η χρονιά για την ομάδα μας αφού δεν υπήρχε κάποιος να πληρώσει τους παίκτες και παίζανε μόνο με μια φανέλα δεν είχαν δεύτερη και ένα παιδί από Καλαμαριά που δεν θυμάμαι το όνομα του έραψε φανέλες για τους παίκτες!!! (τιμή στον αδερφό μας από την Καλαμαριά, να είναι καλά!!)

Με την πάροδο των χρόνων η ομάδα γινόταν ολοένα και πιο δυνατή, με αποτέλεσμα να φτάσει στην κατάκτηση 2 πρωταθλημάτων Ελλάδας. Το 2009 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας έχοντας αντίπαλο τον Πανελλήνιο στον τελευταίο αγώνα των play off.

Το 2010 ο Π.Α.Ο.Κ. αναδείχθηκε πρωταθλητής επικρατώντας επί του Δούκα στον τελευταίο αγώνα των play off.

Το 2011 ο Π.Α.Ο.Κ. είχε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Την τελευταία αγωνιστική ο Π.Α.Ο.Κ. κατακτούσε το πρωτάθλημα ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στην αεκ. Η αεκ όμως, αν και βρέθηκε να χάνει με 22−21 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, κατάφερε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή, πετυχαίνοντας το 22−23 στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Να θυμηθούμε ακόμα ότι και οι δυο ομάδες ήταν στο φάιναλ φορ της Λαμίας στις 29 Μαΐου του 2010 στον ημιτελικό και λόγο των επεισοδίων εκτός και εντός γηπέδου το φάιναλ φορ δεν έγινε πoτέ! [http://www.paokpanoapola.gr/]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου