LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

15 Μαρτίου 2012

Μπασκετικόs Π.Α.Ο.Κ. : Περασμένα μεγαλεία...



 Ό,τι κι αν πει κανείς για το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ομάδας είναι πραγματικά ΛΙΓΟ. Είναι απ’ τα λίγα αθλητικά τμήματα στην χώρα που ενώ υπάρχει η υποδομή για κάτι καλό(ιδιόκτητο κλειστό γήπεδο, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα μπάσκετ στην χώρα που έχει δικό της γήπεδο) όχι μόνο δεν κάνει τα βήματα προς τα εμπρός που θα περιμέναμε όλοι, αλλά κάθε χρόνο γίνονται όλο και περισσότερα βήματα πίσω…
Μοναδική εξαίρεση στα λεγόμενά μου είναι η περσινή χρονιά. Πέρυσι λοιπόν, η ομάδα στα μάτια μου αγωνιζόταν σαν πραγματικός Π.Α.Ο.Κ.. Πολύ καλό μπάσκετ, καθαρό αγωνιστικό πλάνο, πολύ καλή διαχείριση του ρόστερ απ’ τον καλύτερο Έλληνα προπονητή την τελευταία δεκαετία(κατά την άποψή μου πάντα), Σούλη Μαρκόπουλο και ο Δικέφαλος ξανά μετά από χρόνια επέστρεψε στην ελίτ της μπασκετικής Ευρώπης.
Κι ενώ όλοι περιμέναμε να συμβεί κάτι πολύ καλό και η ομάδα να πάρει μια βαθιά οικονομική ανάσα, δεν έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ τίποτα. Αντιθέτως, η ομάδα έχασε σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές τις περσινής σεζόν(Μάρσαλ, Ντόζιερ, Γκετσέφσκι, Αποστολίδης, Δέδας, Κρίστμας) και στην ουσία ενισχύθηκε μόνο με τους Καλαμπόκη(έφυγε πριν περίπου 1 μήνα με προορισμό το Βερολίνο και την Άλμπα), Ντικούδη ενώ στην συνέχεια της σεζόν αποκτήθηκαν οι Άλεξιτς, Ντούβνιακ, Παπάς και Πέτγουεϊ με σκοπό να σώσουν την σεζόν η οποία εκτυλίσσεται πολύ άσχημα για εμάς.
Προσωπικά, η φετινή σεζόν θεωρείται χαμένη. Βάση αποτελεσμάτων να το δει κάποιος θα συμφωνήσει μαζί μου πιστεύω. Ομάδες σαν τον Κ.Α.Ο.Δ., το Περιστέρι κλπ πέρυσι η ομάδα τις καθάριζε άνετα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Φέτος κερδίζει αγχωτικά στο Παλατάκι, ενώ εκτός έδρας φεύγει με σκυμμένο κεφάλι.
Υ.Γ. Όσο κι αν θεωρώ πως η φετινή χρονιά είναι χαμένη, σε περίπτωση που στην κανονική περίοδο τερματίσουμε μέσα στην εξάδα θα μπορούμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλό. Γι’ αυτό το ντέρμπι κόντρα στον συμπολίτη χαρακτηρίζεται αυτόματα must-win game!
Υ.Γ.1 Ούτε τώρα που το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας έχει τα δικά του θέματα δεν στηρίζει την Κ.Α.Ε  Π.Α.Ο.Κ. ο κόσμος. Μόνο να λένε στους άλλους να πηγαίνουν στο γήπεδο ξέρουν.Είναι οι ίδιοι που αποκαλούν το μπάσκετ “μπασκετάκι” μη γνωρίζοντας μάλλον τι χαρές προσέφερε αυτό το άθλημα όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας βρισκόταν(ας με συγχωρέσετε για την έκφραση) στα σκατά.
Υ.Γ.2 Να εύχεστε να μην πάθουμε αυτά που κοροϊδεύουμε… [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου