LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

23 Μαρτίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. υπό την επήρεια αδιαφορίαs''


Έχει δύο αγωνιστικές, όπου ο Π.Α.Ο.Κ. σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος εμφανίζει σημάδια αδιαφορίας. Είναι κ κόπωση; Είναι η έλλειψη στόχων; Είναι το οικονομικό πρόβλημα που σαν “ομίχλη” αντιμετωπίζουν οι παίχτες; Και παράλληλα ο Λάζλο Μπόλονι είναι ευχαριστημένος με τον βαθμό μέσα στον Παναιτωλικό. Απίστευτα πράγματα. Ο Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζει να παραπαίει υπό την επήρεια αδιαφορίας.
Ο λαός, ο οποίος νιώθει εξαπατημένος, προδομένος και βλάκας καθώς βλέπει τους αγώνες και τις θυσίες που έκανε 4 χρόνια. Το αίμα που κυριολεκτικά ‘’έχυσε” και τα χρήματα που στερήθηκε να πάνε όλα χαμένα.
Ο Μπόλονι δείχνει ήρεμος εδώ και καιρό. Ίσως να έχει πάρει ήδη την απόφαση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι οπότε φαίνεται να μην του καίγεται και καρφί για το αύριο στην ομάδα. Εγώ τα συμπεράσματα μου τα έβγαλα για τον Ρουμάνο, ένας καθαρά επαγγελματίας προπονητής που κοιτάζει την τσέπη και το συμφέρον του.
Παρόλα αυτά ο Μπόλονι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορεί να επιμένεις στον Νιμανί βρε παιδί μου!!! Είναι αδιανόητο!!! Και ιδίως να επιμένει να τον τοποθετεί στα αριστερά. Δεν υπάρχει ρε Μπόλονι…
Επίσης μου δείχνει ότι αδιαφορεί από τις εξής κινήσεις του. Ο ιδιόρρυθμος και οξύθυμος χαρακτήρας του αφήνει πολλές φορές την ομάδα ‘’ακέφαλη’’. Επιμένει στον Νιμανί(χωρίς σχόλια). Τελευταίο και σημαντικότερο, θεώρησε τον βαθμό με τον Παναιτωλικούλη επιτυχία. Αν μη τι άλλο αυτά μου φτάνουν και μου περισσεύουν για την αδιαφορία του.
Στους παίχτες τώρα. Μετά την νίκη στο ΟΑΚΑ, η ομάδα κάνει την καθιερωμένη “κοιλιά” όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τέτοια περίοδο. Δέχεται γκολ τρομερά εύκολα, η αμυντική γραμμή σε κάθε παιχνίδι δείχνει στον κόσμο της, πλην του Μαλεζά, όπου ο παλίκαρος παλεύει μόνος του.
Η τριπλέτα στο κέντρο(η καλύτερη των τελευταίων χρόνων παρακαλώ), δείχνει απεγνωσμένα μόνη. Κόβει, μοιράζει, κάνει παιχνίδι, κατεβάζει μπάλα, κλέβει μπάλες, μαρκάρει και καταπίνει αμέτρητα χιλιόμετρα. Δεν έχει τις βοήθειες που θα έπρεπε ούτε αμυντικά  ούτε επιθετικά. Ότι καλύτερο έχει ο Π.Α.Ο.Κ. αυτήν την στιγμή. Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να έρθουν θετικά αποτελέσματα, η αδιαφορία των υπολοίπων και ιδιαίτερα των εξτρέμ, βυθίζει τις προσπάθειες του κέντρου στο μηδέν. Η ομάδα στέλνει μηνύματα απειθαρχίας και κακής εικόνας.
Φέτος δίνεται απλόχερα στην ομάδα η ευκαιρία να πάρει την προνομιούχο θέση για τα προκριματικά του C.L. Με τους διαλυμένους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ  και τον πολυδιαφημισμένο Ατρομητάκο του κλαψιάρη Δώνη, μπορεί να πάρει “χαλαρά” την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
Υ.Γ.  Μην μικραίνετε άλλο τον Π.Α.Ο.Κ. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου