LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

07 Μαρτίου 2012

Π.Α.Ο.Κ. Εναντίον όλων''



 Δυστυχώς γαυροβάζελοι ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι τσιράκι κανενός σας. Δυστυχώς ξαναλέω γιατί πολύ θα θέλατε να έχετε τέτοια τσιράκια για να βοηθήσετε τα βρώμικα σωματεία σας. Αυτό το αποδείξαμε την Κυριακή που μας πέρασε και σε αυτό το θέμα δεν σηκώνω κουβέντα. Είμαι απόλυτος.

Η δε ανακοίνωση του λαγού μετά το ματς ήταν απλά ένα τρικ της διοίκησης με τα μεγάλα αυτιά και πόδια προς τον κόσμο και τις φυλλάδες της ομάδος ώστε να έχουν θέμα απασχόλησης για μερικές μέρες μέχρι να ξεχαστεί ο αγώνας. Κανένας από τους λαγούς δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί γιατί είχαν μια ομάδα που έβαζε στάνταρ 3 γκολ σε κάθε αγώνα αυτή έκανε μόλις 3 φάσεις; Κανένας δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί γιατί η ομάδα τους ξεκίνησε χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό; Θα σας πω εγώ. Γιατί πολύ απλά πίστεψαν πως είναι ένας ακόμα αγώνας που θα κερδίσουν πετυχαίνοντας πάλι 3 γκολ. Λίγο έλλειψε να τα δεχθούνε αυτοί τα 3 γκολ ούτε η μπάλα  δεν το ήθελε.

Αυτό που ήξεραν να κάνουν καλά και το κάνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό ήταν να πέφτουν σε κάθε επαφή και να διαμαρτύρονται έντονα. Βέβαια δεν τους παρεξηγώ. Έχουν στο ρόστερ τους τον άνθρωπο βουτιά. Τον μόνο άνθρωπο που και στον ύπνο του πέφτει για φάουλ. Έχουν λοιπόν τον professor της βουτιάς και του κόλλησε την ασθένεια.

Αφήνουμε τους λαγούs  και πιάνουμε τους απόγονους του στόλου. Δεν θα πω πολλά απλά σας παραθέτω δύο εικόνες. Δύο εικόνες που τα λένε όλα. Δείχνουν την γύμνια τους, την ηλίθια νοοτροπία και το χαμηλό IQ τους. Δυστυχώς εσείs είστε ακόμα ποιο λίγοι. Οι δυνάστες που έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μια ομάδα καθαρά δημοσίων υπαλλήλων και δημοσίων επενδυτών.



Και μετά την νίκη μας δείτε τι έγραφαν!!!



Ας πάμε και στο ποιο καυτό θέμα της ομάδας. Η ΓΣ που έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες μας έδειξε πως ακόμα και άνθρωποι εμπιστοσύνης, άνθρωποι με μπέσα και τσαγανό δυστυχώς απογοήτευσαν τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. Δεν θέλω να πω πολλά απλά να ξέρουν όλοι πως έμαθα πολλά με αυτήν την ΓΣ και περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη που θα γίνει κατά τον Ιούνιο. Εκεί θα αποκαλυφθούν όλα κύριοι. Θα μάθουμε ποιος μας έλεγε ψέματα και ποιος όχι. Ποιος έκανε σωστή διαχείριση των ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ και ποιος όχι. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου