LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

03 Μαρτίου 2012

Ο δικέφαλοs επικράτησε και του Αερωπού 31-27 και συνεχίζει......

Και το σερί συνεχίζεται

 Στο κλειστό της Μίκρας η ομάδα χάντμπολ του Δικεφάλου, ξεπέρασε το εμπόδιο του Αερωπού της Έδεσσας, νικώντας τον με 31-27, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α1.
O ΠΑΟΚ, με τη νίκη του αυτή, διεύρυνε το σερί των θετικών του αποτελεσμάτων, καθώς μετράει 12 αγωνιστικές αήττητος, έχοντας δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τον Αερωπό και διεκδικεί τη δεύτερη θέση από την ΑΕΚ.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, όταν το σκορ ήταν 9-9, αλλά η συνέχεια ανήκει στους παίκτες του Στέλιου Υετίωνα που ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους, έπαιξαν καλή άμυνα και έχοντας τον Γουργούμη σε πολύ καλή μέρα, άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν τη διαφορά.
Στην επανάληψη μάλιστα η ψαλίδα ανάμεσα στις δυο ομάδες έφτασε στο +8 για τον ΠΑΟΚ (22-14) και πλέον όλα είχαν πάρει το δρόμο τους. Η κόρνα της λήξης βρήκε τους λίγους θεατές να χειροκροτούν τους παίκτες μας, που για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι!
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ: Παλάσκας, Γουργούμης, Κοκώνης (6), Αποστολίδης Β. (1), Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. (2), Πετρίδης (1), Ανγκελόφσκι (1), Ιωαννίδης (3), Τσακίρης (5), Σεβαστίδης (2), Τάτσης (2), Κεσίδης (3) και Πίτσιος (1) [PAOKMANIA]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου