LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

29 Μαρτίου 2012

Όμορφη ηρεμία…


Είτε μου φαίνεται εμένα είτε είναι όντως έτσι τα πράγματα. Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μια απίστευτη ηρεμία γύρω απ’ τα κοινά της ομάδας. Μέσα απ’ την ηρεμία αυτή είτε ο Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει καλύτερος(πράγμα που όλοι ελπίζουμε) είτε θα είναι αυτή η γνωστή ηρεμία πριν την καταστροφή(όλοι απευχόμαστε κάτι τέτοιο αλλά για καλό και για κακό πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας…
Βοήθησε πολύ η εμφάνιση στην Κέρκυρα. Αυτό το εμφατικό ντόρτι έδωσε στην ομάδα πίστωση χρόνου ενόψει play off. Παράλληλα, στο ματς της περασμένης Κυριακής εγώ προσωπικά είδα πως υπάρχει το ταλέντο ώστε η ομάδα να τερματίσει πρώτη στα play off. Με τέτοια ματσάρα απ’ τον Λαζάρ, με τον Στάφι πιο ώριμο από ποτέ την φετινή σεζόν(παιχνίδι με το παιχνίδι ωριμάζει όλο και περισσότερο), με τον τεράστιο Γκαρσία ακόμα και προς την δύση της καριέρας του να ανεβάζει με το παιχνίδι του επίπεδο την ομάδα, με τον Γιάννου να αρχίζει να μαθαίνει την θέση του 10αριού παρ’ ότι δεν είναι επιτελικός μέσος, ο Δικέφαλος μπορεί να ελπίζει σε κάτι πολύ καλό στα επόμενα ματς. Αν μπουν κιόλας και άλλοι μικροί σιγά σιγά στο κλίμα, ο Π.Α.Ο.Κ. θα έχει βγει διπλά(και τριπλά και τετραπλά) κερδισμένος.
Η ηρεμία μέσα σε μια ομάδα την βοηθάει ώστε να μπορεί να πετύχει στο μέλλον τους στόχους της. Βοηθάει επίσης στο να γίνεται σωστή δουλειά απ’ όλους εντός του συλλόγου. Ο Π.Α.Ο.Κ. στην παρούσα φάση χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο ηρεμία. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι γνωστά(περί οικονομικού ο λόγος) και η κατανόηση όλων θα βοηθούσε ενόψει συνέχειας.
Όλα όμως αρχίζουν και τελειώνουν κατ’ εμέ απ’ την διοίκηση. Αυτή είναι το Α και το Ω μιας ομάδας. Αυτή(μαζί με τους ποδοσφαιριστές και ενίοτε τον προπονητή) δίνουν το όραμα στον κόσμο να πιστεύει σε καλύτερες μέρες. Τον Ζήση τον πιστεύω πολύ. Και ως παράγοντα της ομάδας και ως άνθρωπο(το βασικότερο). Ποτέ δεν προσπάθησε να κρυφτεί μέσα από ψευτογκλαμουριές και λοιπές φανφάρες. Το βασικότερο είναι πως λέει αλήθειες στον κόσμο, γι’ αυτό κι εμείς τον πιστεύουμε και θα τον στηρίξουμε στο δύσκολο έργο του.
Όσο αναφορά το θέμα Μπόλονι, επειδή πολύς λόγος έχει γίνει θέλω να πω το εξής. Είμαι απ’ τους ανθρώπους που τον στήριζαν(και στηρίζουν). Έχω αναφερθεί αρκετές φορές στο ότι ο Μπόλονι για τον Π.Α.Ο.Κ. είναι μεγάλο κεφάλαιο και πρέπει να στηριχτεί. Είναι ένας άνθρωπος που με την δουλειά του δίνει όραμα κι ελπίδα στον κόσμο. Καλά και άγια όλα αυτά. Όμως, ενώ είσαι 10 μήνες περίπου στην χώρα μας και ξέρεις μέσες-άκρες τον τρόπο λειτουργίας του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να βάζεις νερό στο κρασί σου και να κάνεις υπομονή, κυρίως για την ομάδα και τον κόσμο, παρά να αδειάζεις τους πάντες και τα πάντα με την πρώτη ευκαιρία. Αν ο Ρουμάνος θέλει να φύγει το καλύτερο θα ήταν να γίνει αυτό μετά το τέλος της σεζόν. Καλά κάνει η Π.Α.Ε. και υποβαθμίζει τις δηλώσεις του Λάζλο…
Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο επερχόμενο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον ΠΑΣ του γνωστού κι αγαπημένου μας, Άγγελου Αναστασιάδη. Μεγαλύτερο κίνητρο έχουν οι Γιαννιώτες αυτό είναι αλήθεια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο Δικέφαλος πρέπει να περάσει το παιχνίδι στα ψηλά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα έχει 2 ισχυρά κίνητρα κατά την άποψή μου. Πρώτο, είναι πως έχουμε να κερδίσουμε αρκετές αγωνιστικές στην Τούμπα και μετά απ’ το εμφατικό 0-4 κόντρα στην Κέρκυρα η ομάδα οφείλει να πάρει άλλη μια νίκη ακόμα. Το δεύτερο είναι η βαθμολογική συγκομιδή. Όσο πιο κοντά στον βάζελο τερματίσουμε τόσο το καλύτερο για εμάς. Δεν πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα σε κανένα παιχνίδι αδιάφορη. Κάθε αγώνας πρέπει να αντιμετωπιστεί ως μια καλή ευκαιρία μιας μίνι προετοιμασίας για τα play off. Εκεί όπου ο Δικέφαλος μπορεί να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League για 2η φορά μέσα σε 3 χρόνια.
Υ.Γ. Πριν το τέλος της χρονιάς πρέπει να ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν(αν δεν έχει ξεκινήσει ήδη δηλαδή).
Υ.Γ.1 Προτιμώ να δω τον Πόποβιτς να αγωνιστεί για 10 λεπτά παρά τον Νιμανί. Ο Γάλλος Παπάζογλου έδειξε πως δεν μπορεί… Βαριά του Π.Α.Ο.Κ. η φανέλα Γάλλε Lil Wayne! [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου