LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

30 Μαρτίου 2012

“Πρόστιμο Νιμανί” επέβαλε στην ομάδα η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ.


Κάτι αξιοπερίεργο και παράξενο συνέβη στην ομάδα μας. Ναι ναι είναι γεγονός,,,η διοίκηση επέβαλε πρόστιμο στην ίδια της την ομάδα και στον λαό του Π.Α.Ο.Κ.
Όοοοοχι δεν είμαι τρελός και ούτε σκοπεύω να σας τρελάνω.
Από τον Ιανουάριο, αυτό το πρόστιμο είναι πληγή για ολόκληρο τον Π.Α.Ο.Κ. Κοστίζει ακριβά και πονάει πολύ. Παράληλα προκαλεί γέλιο στον λαό μας αλλά και στους αλλόθρησκους.
Αλλά ο Π.Α.Ο.Κ. έχει παράδοση σε τέτοιου είδους “πρόστιμα”,αφού έκαναν την εμφάνιση τους και το 2006. Μπαϊάνο και Τόργκελε αποτέλεσαν την αρχή του “κακού”. Η συνέχεια είχε Παπάζογλου, Σαβίνι και για επιδόρπιο ο Ρομπέρ. Φέτος έχουμε τον Νιμανί.
Να εστιάσουμε όμως στο φετινό “πρόστιμο”. Τον Ιανουάριο οι τρομεροί σκάουτερ της ομάδας μας, που ακούστηκε ότι τους θέλει η Μίλαν για να τους εντάξει στο τμήμα σκάουτιγκ της(;;;), στην αναζήτηση αριστερού χαφ-εξτρέμ που είχε ανάγκη η ομάδα,έψαξαν στην Γαλλία.
Στην πολύκοπη και πολύπαθη αναζήτησή τους, από όοολο το γαλλικό πρωτάθλημα, κατάφεραν και πρόσεξαν το ανερχόμενο ταλέντο της Ραπ, Φρεντερίκ Νιμανί (στον ελεύθερο του χρόνο παίζει ποδόσφαιρο). Έτσι αφού τον είδαν και τον ξαναείδαν και έκριναν ότι είναι ικανός να αγωνιστεί στον Π.Α.Ο.Κ. !!!Μιλάμε πάντα για έναν Π.Α.Ο.Κ. που βρίσκετε στους 32 του Europa League, έναν Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος δίνει 400.000 χιλιάδες στον Χαλκιά και 200.000 στον Τσιρίλο (άρα δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει οικονομικό πρόβλημα εφόσον έχουμε την δυνατότητα να δίνουμε αυτά τα λεφτά στους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές), άναψαν το πράσινο φως για να δοκιμαστεί στην ομάδα μας το τεράστιο αυτό ταλέντο(;;;).
Σεισμός στην Θεσσαλονίκη από τους ”Ενημερωτές”…<>. Το πιο αστείο της υπόθεσης (γιατί αστεία είναι όλη η υπόθεση), είναι ότι πήραμε ένα Σέντερ φορ 1.93 για να τον χρησιμοποιήσουμε σαν αριστερό εξτρέμ…(τόσο χαμηλά έπεσες ρε Π.Α.Ο.Κ.). Αφού δοκιμάστηκε στο φιλικό με τον Απόλλων Καλαμαριάς σαν επιθετικός και έβαλε 4 γκολ, εκεί να δεις πανηγύρι (εντωμεταξύ σε άλλη θέση αγωνίστηκε για να δοκιμαστεί, για άλλη θέση τον παίρνουμε..ρε τον φουκαρά τον Π.Α.Ο.Κ.). Οι ”Ενημερωτές” όπως κάνουν πάντα,τον αποθέωσαν την επόμενη μέρα. Αλλά αυτοί έτσι κ αλλιώς το σκουλήκι το βλέπουν φίδι.
Να εστιάσουμε ακόμη περισσότερο στο “πρόστιμο”;;; Ο σούπερ σταρ της ραπ Νιμανί (γιατί ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει), υπέγραψε συμβόλαιο 6 μηνών για 30.000 χιλιάδες ευρώ. Οι ”Ενημερωτές” για να ρίξουν και λίγο στάχτη στα μάτια του κόσμου, διότι κατάλαβαν ότι η μεταγραφή του είναι για κλάματα, έδωσαν ένα μικρό άλλοθι (στον Π.Α.Ο.Κ. , κάτι 30.000 χιλιάδες ευρώ τα έχουμε για να σκουπιζόμαστε, σαν δε ντρέπεστε πετάτε τα λεφτά του λαού σε κάτι ραπ τραγουδιστές που έχουν σαν χόμπι το ποδόσφαιρο). Το 23χρονο ταλέντο (ακόμη στην Ελλάδα οι 23χρονοι θεωρούνται ταλέντα), έκανε το ντεμπούτο του με τον συμπολίτη και από εκεί και πέρα το “πρόστιμο” πονούσε περισσότερο.
Θα σας δώσω μια ολοκληρωμένη εικόνα του “προστίμου Νιμανί”. Αρχικά κοστίζει 30.000 ευρώ για 6 μήνες. Πιάνει πολλές φορές την θέση του Γεωργιάδη στην ενδεκάδα. Ντροπιάζει την φανέλα και τον λαό με τις εμφανίσεις του. Είναι αβαντάζ για τον αντίπαλο, να τον έχει αντίπαλο. Έστειλε τον Πόποβιτς με την έλευσή του στο περιθώριο. Τέλος, όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκλαιγε στα αποδυτήρια για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του. Φτάνει!!! Αρκετά ντρόπιασες τον Π.Α.Ο.Κ. !!!
Δεν νομίζω να υπάρχει χειρότερο “πρόστιμο” στην ομάδα, που να έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στη ψυχική μας υγεία,από το “πρόστιμο Νιμανί”
Υ.Γ. Κύριε Μπόλονι, τι παραπάνω έχει ο Νιμανί από τον Πόποβιτς;
Y.Γ.2 Με έναν πρόχειρο απολογισμό, τα μισθά του Χαλκιά, Τσιρίλο, Ιβιτς, προέδρου και Νιμανί είναι πάνω από ένα εκατομμύριο. Πόσα θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι;;;;;
Y.Γ.3 Τα μυαλά μας πονάνε!!!! [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου