LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

26 Μαρτίου 2012

Ήρθε η ώρα των αποδείξεων……για Τσουκαλά, Κατσικά.


Ο Π.Α.Ο.Κ. στον επερχόμενο αγώνα με τον Πας Γιάννενα στην Τούμπα θα στερηθεί δεδομένα τις υπηρεσίες των Μαλεζά, Φωτάκη, Γκαρσία καθώς και οι τρεις έχουν δηλωθεί να εκτίσουν τις ποινές τους λόγω καρτών στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Και αν για τον αντικαταστάτη του Φωτάκη, που λογικά θα είναι και πάλι ο Γιάννου ,όπως και στο ματς με την Κέρκυρα, όπου ήταν από τους κορυφαίους, υπάρχει ένα σχετικό δείγμα γραφής και μάλιστα πολύ καλό, δεν συμβαίνει και για τους αντικαταστάτες των άλλων δυο. Κατσικάς και Τσουκαλάς έχουν από ελάχιστες ως μηδενικές συμμετοχές και μάλιστα ο πρώτος προέρχεται και από τραυματισμό που τον είχε αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων πάνω από 1 μήνα. Για τον Τσουκαλά έφτασε η ώρα να αποδείξει στον Μπόλονι ότι μπορεί και πρέπει να τον εμπιστευτεί περισσότερο από ότι το έκανε όλη την προηγούμενη σεζόν. Ενόψει μάλιστα και των play off και οι δυο πρέπει να ανεβάσουν και αγωνιστικούς ρυθμούς αλλά και φόρμα καθότι φέτος ειδικά είναι πολύ σημαντικό ο Π.Α.Ο.Κ. να καταφέρει να κόψει το νήμα πρώτος και να διεκδικήσει την είσοδο του στα προκριματικά των ομίλων του C.L.
Και οι δυο πάντως θα έχουν δύσκολο έργο μπροστά στο απαιτητικό κοινό της Τούμπας, ειδικά τώρα που ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει κερδίσει τις τελευταίες 3 φορές. Έτσι όμως δείχνεις ότι αξίζεις να βρίσκεσαι σε αυτή την ομάδα, όταν αποδεικνύεις ότι μπορείς στα δύσκολα να ανταπεξέρχεσαι. [http://www.paokpanoapola.gr/]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου