LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

27 Μαρτίου 2012

Ο εξωστρεφής κ.Μπόλονι και ο διασυρμός των “Ενημερωτών”


Ασχολούμαι με τον Π.Α.Ο.Κ. αρκετά χρόνια τώρα ως οπαδός.Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν ασχολήθηκα ούτε με δημοσιογράφους,ούτε με παράγοντες ούτε με προπονητές.Επικεντρωνόμουν στο ξελαρύγγιασμα και στην καλή πατροπαράδοτη και καλοπροαίρετη κριτική κάποιου παίκτη που μας γάνιαζε κάθε φορά μέσα στο γήπεδο!!!
Τα τελευταία 5 χρόνια ίσως άρχισα να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με παράγοντες δημοσιογράφους και προπονητές αφού η πενταετία ξεκίνησε με το περιβόητο”θα κάνουμε εξυγίανση και πρωταθλητισμό”,το οποίο ξεστόμισε ο πρώην και πλάσαραν οι “Ενημερωτές” με πολύ έξυπνο τρόπο,ούτως ώστε να ξεχαστεί ο βασικός στόχος.
Γενικά οι “Ενημερωτές”είχαν πάντα τον ίδιο ρόλο που έχουν σε όλες τις χώρες και σε όλους τους χώρους….να αποπροσανατολίζουν κατά το δοκούν!!!Όλα αυτά τα γνώριζα και παλαιότερα,μη φανταστεί κανείς ότι τώρα τελευταία ανακάλυψα την Αμερική…Απλά αυτό που γίνεται στην Ελλάδα με τους “Ενημερωτές”και δη αυτούς του Π.Α.Ο.Κ.,είναι απλά κουραστικό έως εκνευριστικό.
Θα περάσω όμως στο δια ταύτα για να μην κουράσω πολύ με το κείμενο…
Ο Π.Α.Ο.Κ. Είχε ανάγκη από έναν σοβαρό και εργάτη προπονητή ο οποίος δεν θα βαριόταν να ασχοληθεί μέχρι και με τον πιο ανίκανο ποδοσφαιριστή(στον Π.Α.Ο.Κ.την τελευταία 4ετία είδαμε πολλούς τέτοιους) αφού ο κ.Σάντος δεν ήταν σε θέση να τσαλακώσει το δερμάτινο καθώς είχε όραμα ο άνθρωπος να αναλάβει την Εθνική…για τσαλακώματα ήταν;;;Αλλά αυτός πάει…μας τελείωσε!!!
Στον Π.Α.Ο.Κ. αυτή τη στιγμή προπονητής είναι ο κ.Μπόλονι και με αυτόν έχει συμβόλαιο,το οποίο έχει και τους όρους του!!!Όταν λοιπόν συμφώνησε ο κ.Μπόλονι με τον “πρώην” τον διαβεβαίωσαν όλοι,ότι μέσες άκρες, “λεφτά υπάρχουν”…Ξαφνικά πριν το μισό της χρονιάς και εκεί που ο κ.Μπόλονι ζητούσε τα αυτονόητα,διότι ανακάλυψε ότι δεν πρέπει να τους κάνει σκληρή προπόνηση,ο “πρώην” άρχισε να ξεπουλάει δεξιά και αριστερά,τη μισή ομάδα!!!
Πείτε μου ειλικρινά,αν οποιοσδήποτε προπονητής έβλεπε να του αποδεκατίζουν το ρόστερ δεν θα εκνευριζόταν;;;…Και στην τελική με τον κ.Μπόλονι πήγαμε στο Φρίουλι αξιοπρεπέστατα(μην αναφερθώ στα των ομίλων) και στην Ελλάδα πλέον με αυτό το ρόστερ και ρίχνεις 4 στην Κέρκυρα 2 στον βάζελο και εκτός έδρας γενικά είσαι αξιοπρεπέστατος…
Σίγουρα δεν είναι η πιο τέλεια χρονιά,αλλά του έχουν φερθεί,είτε οι διοικούντες,είτε οι “Ενημερωτές” με τρόπο που ήθελα να έβλεπα άλλον στη θέση του!!!
Τέλος πάντων ο άνθρωπος την Κυριακή έβγαλε από μέσα του όλα όσα κράταγε μήνες τώρα και στην τελική ούτε ένα από αυτά που είπε δεν ήταν ψέματα…δεν καταλαβαίνω τα πρωτοσέλιδα των ντεμέκ Π.Α.Ο.Κ.τσίδηκων site,που έπεσαν να τον φάνε!!!
Ο άλλος πισώπλατα συμφωνούσε με την ΕΠΟ και κανείς,ενώ τα ήξεραν όλοι,δεν βγήκε να γράψει τις αστειότητες που γραφτήκαν αυτή την εβδομάδα!!!Εν πάση περιπτώσει εγώ τον τύπο τον γουστάρω γιατί και χιούμορ έχει και ντόμπρα και σταράτα τα λέει και ούτε κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του!!!”Μπορώ να κάνω χρήση του όρου του συμβολαίου μου” λέει,και είναι αλήθεια…
Φαίνεται μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια οι “Ενημερωτές” στα ψέματα και στις ανακρίβειες,και τώρα που βρέθηκε ένας άνθρωπος να μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας έπεσαν να τον φάνε!!!Τους δουλεύει και αυτό προφανώς τους χαλάει!!!Έχει καταλάβει ο τύπος ότι οι “Ενημερωτές” σηκώνουν δούλεμα,και από ότι φαίνεται το ευχαριστιέται κιόλας…
Και αν θέλετε τη γνώμη μου καλά τους κάνει!!!
Αλλά στον Π.Α.Ο.Κ.τσή,ο κ Μπόλονι είναι ξεκάθαρος…μιλάει έξω από τα δόντια ,ξεκαθαρίζει τη θέση του χωρίς μισόλογα και λοιπές αηδίες!!!Οπότε νομίζω ότι θα πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να δείξει και αφήστε τους “Ενημερωτές” να ξεφτιλίζονται από τον πιο αντρίκειο προπονητή που πέρασε από τον Π.Α.Ο.Κ.στα τελευταία 5,μη πω και παραπάνω χρόνια!!! [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου