LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

20 Μαρτίου 2012

Το μέλλον του Μπόλονι στον Π.Α.Ο.Κ.


 Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά για το θέμα, με αφορμή το δείπνο που παρέθεσε ο Μπόλονι σε Βρύζα-Κωνσταντινίδη την περασμένη Πέμπτη για να τους κεράσει για τα γενέθλιά του. Στις συζητήσεις που έγιναν σε εκείνη την συνάντηση οι όποιες αποφάσεις μεταφερθήκαν μετά το τέλος των play offs καθώς τότε θα ξέρει ο Π.Α.Ο.Κ. τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και το που θα λάβει μέρος. Αυτό όμως που είναι δεδομένο είναι ότι ο Ρουμάνος προπονητής έχει διετές συμβόλαιο με τον Π.Α.Ο.Κ. και ρήτρα αποδέσμευσης 300.000 ευρώ.
Οποιαδήποτε λοιπόν συζήτηση του Π.Α.Ο.Κ. με τον Μπόλονι προφανώς θα έχει να κάνει με τους νέους στόχους του Π.Α.Ο.Κ. ,με το ύψος του διατιθέμενου μπάτζετ της νέας χρονιάς και με την πιθανή αποδέσμευση ή πώληση πρωτοκλασάτων παικτών όπως επίσης και με τα 7 συμβόλαια παικτών που λήγουν και θα πρέπει να αποφασιστεί αν θα ανανεωθούν ή όχι.
Η σημαντικότερη όμως παράμετρος που πρέπει να τεθεί στο τραπέζι είναι το αν ο Π.Α.Ο.Κ. και ο Μπόλονι θέλουν να συνεργαστούν την νέα χρονιά κάτω όμως από ένα εντελώς διαφορετικό πρότζεκτ το οποίο θα καλύπτει και τις φιλοδοξίες της ομάδας αλλά και τις δικές του! Άλλωστε ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δείξει πως πιο πολύ τον εξιτάρει η πρόκληση ενός πλάνου με προοπτική από ότι τα χρήματα. Θεωρούμε δεδομένο πως αν τελικά ευοδωθούν οι συζητήσεις και τελικά μείνει ο Μπόλονι, πολλά πράγματα θα αλλάξουν στο θέμα δόμησης των ακαδημιών όπως επίσης και στην στελέχωση τους, καθώς από ότι φαίνεται από εκεί θα προέρχεται και ένα μεγάλο μέρος των παικτών της νέας χρονιάς….Εκτός αν έρθει ……..επενδυτής. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου