LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

01 Μαρτίου 2012

Τραυματίστηκε ο Κρέσιτs και η κακοδαιμονία στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται''


Πρόβλημα και με Κρέσιτς
 Νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τέθηκε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ. Φοβούνται θλάση οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», την Παρασκευή θα υποβληθεί σε εξετάσεις. «Πονοκέφαλος» για τον Μπόλονι η θέση του τερματοφύλακα. 

Ο Κροάτης γκολκίπερ ένοιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ με συνέπεια να εγκαταλείψει και την Παρασκευή θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για ακόμη ένα «θύμα» των θλάσεων ή για διαφορετικό τραυματισμό. 

Όπως και να ‘χει, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε και ο Ίβιτς ο οποίος ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί κανονικά και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός του ντέρμπι θα μείνει και ο Σνάουτσνερ αλλά και οι Έτο, Κατσικάς που παραμένουν τραυματίες. 

Πλέον ο Λάζλο Μπόλονι καλείται να αποφασίσει για το σε ποιον θα εμπιστευθεί τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Παναγιώτης Γλύκος που αποτελεί την πιο λογική επιλογή, προέρχεται από τραυματισμό, ενώ ο Χαλκιάς παραμένει ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου