LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

08 Απριλίου 2012

Τυχερός ο Δικέφαλος έμεινε όρθιος στο Περιστέρι…Ατρόμητος-Π.Α.Ο.Κ 0-0


ασ
Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι το οποίο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, ο Δικέφαλος αν και έπαιζε με 10 παίκτες για περίπου 60 λεπτά, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, κόντρα σε μια ομάδα η οποία δικαίως βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, ξεκίνησε τον αγώνα μουδιασμένα, φοβισμένα και με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, προσπαθούσε μάταια να βγει στην αντεπίθεση…Έδωσε χώρο στον Ατρόμητο, έχασε τις μάχες στον χώρο του κέντρου, χωρίς βέβαια να απειληθεί από την αντίπαλη ομάδα.
Φάση του αγώνα, η απευθείας κόκκινη κάρτα στον επιπόλαιο για ακόμη ένα παιχνίδι φέτος Φωτάκη, ο οποίος με τάκλιν στην καρωτίδα, άφησε την ομάδα μας με 10 παίκτες, κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για εμάς.
Προσωπικά, θεωρώ δίκαιη την αποβολή του παίκτη μας από τον πάμε παικταρά μου Κωνσταντινέα, στο τελευταίο του παιχνίδι όπως δήλωσε σαν διαιτητής, και μοναδική μου ένσταση είναι ότι δεν έδειξε τον ίδιο ζήλο σε παρόμοιες φάσεις με θύτες τους παίκτες του Περιστερίου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Π.Α.Ο.Κ λειτούργησε με βάση το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και της επιβίωσης, έπαιξε περισσότερο μυαλωμένα, έκλεισε χώρους, και με κορυφαίο τον Κώστα Χαλκιά και την βοήθεια της τύχης, απέσπασε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.
Όταν παίζεις για περισσότερο από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο, όταν έχεις μια και μοναδική φάση σε 90 λεπτά με ένα χλιαρό σουτ του Λάζαρ, όταν ο αντίπαλος έχει δοκάρι στο 80 φεύγα, όταν οι κατοχή και οι πάσες είναι διπλάσιες υπέρ του αντιπάλου, τότε ο βαθμός φαντάζει θετικό αποτέλεσμα…
Επειδή όμως ο Π.Α.Ο.Κ είναι μεγάλη ομάδα, δεν αρκούμαστε σε αυτό. Σκύβουμε το κεφάλι, προβληματιζόμαστε για την κακή εικόνα της ομάδας μας και προσπαθούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα μας.
Και τώρα το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στην υποβιβασμένη Δόξα Δράμας όπου η νίκη είναι επιτακτική, προκειμένου να σπάσουμε την φετινή κατάρα της έδρας…
Υ.Γ.Συγχαρητήρια στον Μπόλονι για το στήσιμο της ομάδας πάνω στον Μήτρογλου και την διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, έχω όμως κάποιες ενστάσεις αναφορικά με τις αλλαγές που έκανε, η δεν έκανε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού…Ντεφορμέ και ο Ρουμάνος όπως όλη η ομάδα…  [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου