LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

21 Απριλίου 2012

Οι “Ενημερωτές” τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας…


Αύριο λοιπόν κλείνει η αυλαία αυτού του γελοίου πρωταθλήματος για τη σεζόν 2011-2012 και ξεκινάνε τα play offs.Το ματς στη πρωτεύουσα της Βοιωτίας είναι το τελευταίο και πρέπει όχι μόνο να το νικήσουμε,αλλά και να βγει ο Π.Α.Ο.Κ. από το 90λέπτο χωρίς να κληρονομήσει καινούρια προβλήματα(είτε τραυματισμών,είτε καρτών)

Το ματς αυτό πρέπει να το νικήσει ο Π.Α.Ο.Κ.όχι τόσο γα βαθμολογικούς σκοπούς,αλλά περισσότερο για ψυχολογικούς,αφού δεν θα ήταν ότι καλύτερο να κλέισει την κανονική περίοδο με στραπάτσο!!!

Έτσι κ αλλιώς στα play offs αντίπαλο ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει και αν παρουσιαστεί λίγο πιο σοβαρός μέσα στην έδρα του από ότι παρουσιάστηκε από τον Γενάρη ως την προηγούμενη αγωνιστική,τότε δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα να καταλάβει ο Π.Α.Ο.Κ.την 1η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.Το πρόβλημα είναι πως θα διαχειριστεί η ομάδα αυτή τη θέση.

Και τί εννοώ;;;Εννοώ ότι ο Π.Α.Ο.Κ. αυτή τη στιγμή σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αγώνες υψηλού επιπέδου.Πάθος για τη νίκη φυσικά δεν λείπει από κανέναν ποδοσφαιριστή και είμαι σίγουρος ότι όποια ομάδα και να βρεθεί στο διάβα τους θα κάνουν το αδύνατο δυνατό να την συντρίψουν.Όμως σε βάθος χρόνου θα το βρούμε μπροστά μας.Τα παιχνίδια είναι πολλά και το ρόστερ πολύ μικρό.

Μετά από σωρεία “περήφανων” αποδεσμεύσεων από πέρσι το καλοκαίρι,με αποκορύφωμα το Γενάρη που μας πέρασε,για να καλυφθεί η κακοδιαχείρηση του “πρώην” με τις ευλογίες των “Ενημερωτών”, η ομάδα έμεινε τελείως γυμνή.

Και ο κίνδυνος να μείνει η ομάδα εκτός ευρωπαϊκών θεσμών είναι μπροστά μας και ειλικρινά αν δεν υπήρχε στο τιμόνι αυτής της ομάδας ο κ.Μπόλονι πραγματικά θα πίστευα ότι ή φετινή χρονιά είναι τελειωμένη!!!

Όμως ο κ.Μπόλονι έχει καταφέρει να κάνει την ομάδα αξιόμαχη με πολύ φτωχό budget και θα συνεχίσει να το κάνει με ακόμη φτωχότερο από του χρόνου.

Ο Π.Α.Ο.Κ.αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη στήριξη μας όσο τίποτε άλλο…όσο και να έχει ξενερώσει ο κόσμος,στα play offs πρέπει να είναι γεμάτες όλες οι θύρες του γηπέδου.Όχι μόνο για λόγους στήριξης των ποδοσφαιριστών,αλλά και για λόγους στήριξης της ομάδας οικονομικά!!!Πρέπει όλοι μας να δώσουμε το μήνυμα στην ΠΑΕ ότι θα είμαστε δίπλα της στην νέα χρονιά που έρχεται,αρκεί να γίνει μείωση στα διαρκείας ανάλογη με τη μείωση του budget.

Τα περί επενδυτών κύριοι “Ενημερωτές”-Αποπροσανατολιστές τα ακούμε πλέον βερεσέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου