LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

11 Απριλίου 2012

Στυγνός εκβιασμός Π.Α.Ο.Κ.φροσύνης.


Είχα καιρό να γράψω άρθρο για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος ήταν να κατασταλάξω μέσα μου ποια θα είναι από δω και στο εξής η στάση μου απέναντι σε όσα γίνονται στον Π.Α.Ο.Κ…..Να τα δω δηλαδή μέσα από μια χιουμοριστική διάθεση ή να τα αντιμετωπίσω με σοβαρότητα και κριτική σκέψη, όπως πρέπει δηλαδή;
Αναρωτήθηκαν πολλοί που με διαβάζουν αυτά τα 2 σχεδόν χρόνια πως γίνεται να ξέρω πράγματα στα οποία δεν είμαι αυτήκοος μάρτυρας. Πράγματα που έγραψα καιρό πριν και τα βιώνουμε σήμερα στον Π.Α.Ο.Κ., είτε μέσα από άρθρα είτε μέσα από καταστάσεις που συνήθως γράφω. Σας είχα δώσει την απάντηση αρκετές φορές όμως λίγοι το κατάλαβαν και λιγότεροι το έκαναν πράξη. ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!! Διαβάστε πίσω από τις λέξεις. Αποκρυπτογραφήστε το νόημα αυτού που διαβάζετε και όχι την κυριολεξία των λέξεων…..Σας είχα δώσει ένα παράδειγμα από μια συνέντευξη του Κωνσταντινίδη όταν πρωτοείχε αναλάβει.
Αφορμή για το σημερινό κείμενο είναι ένα blog γνωστού δημοσιογράφου (τελωσπάντων) όπου λίγο πολύ αναμοχλεύεται η πίεση προς τον κόσμο να σταματήσει να αντιδράει σε όσα συμβαίνουν γύρω και μέσα στην ομάδα γιατί η αντίδραση του φέρνει την απαξίωση. Η νοοτροπία που αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να σας περάσει τόσα χρόνια προβάλλοντας ως απόδειξη της εγκυρότητας του την οπαδική του ταυτότητα, ξεγέλασε πολύ κόσμο…….Με γραπτά 500-600 λέξεων δημιούργησε την νοοτροπία του νεοΠΑΟΚτσή……”Σκάσε! Εμείς είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.”
Ήταν αυτός και οι όμοιοί του που επί 5 χρόνια “προστάτευαν” την ιερή αγελάδα με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Τα κείμενα τους λειτουργούσαν σαν γραφείο Τύπου όχι μόνο της ΠΑΕ αλλά και του πρόεδρου. “Μην μιλάτε γιατί……θα εξαφανιστούμε”! Ψευτοδιλήμματα πολύ χαμηλού επιπέδου για να κρατήσουνε τα μπόσικα. Διθυράμβους και λαϊκισμό για τα αυτονόητα που έγιναν, “απειλές” και ψέμματα στις τρανταχτές αποτυχίες. Έφτασε ο Π.Α.Ο.Κ. να ξεπουλάει παίκτες για να μην έχει τραβήγματα ο πρώην με την δικαιοσύνη, οι επιταγές της ΟΥΕΦΑ για την εξυγίανση έγραφαν αυτοί. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τεράστιο οικονομικό θέμα λέγαμε εμείς, επιστροφή στην εποχή των Μπατατογουμενοπαγώνηδων αντέτειναν. Ήμασταν χωρίς προπονητή για 1.5 χρόνο λέγαμε εμείς, ο ήρωας καρπουζάς που μας έβγαλε 2ους “φώναζαν αυτοί. Στις 4αρες από τα Γιάννενα έφταιγαν οι απεργίες των παικτών έγραφαν τότε, στις 19-0 ήττες από το τέως ΠΟΚ τσιμουδιά για τον καρπουζά! Έφτασαν φέτος να θέλουν να “φάνε” τον Μπόλονι και μόνο όταν κατά κάποιο τρόπο τους έβγαλε στην σέντρα, άλλαξε το τροπάρι. Κανένας προπονητής στην ενασχόλησή του με τον Π.Α.Ο.Κ. δεν προστατεύτηκε τόσο πολύ όσο ο καρπουζάς. Όλοι έπρεπε να προσκυνήσουν. Θυμάστε την φράση “όποιος θέλει να μην ξαναπατήσει στην Τούμπα”;;; Αντιποδόσφαιρο έπαιζε ο Π.Α.Ο.Κ. επί 3 χρόνια και 10 παίκτες πίσω από την σέντρα, μαέστρο της τακτικής τον έλεγαν αυτοί. Αυτά που είπε ο Αναστασιαδης στην συνέντευξη Τύπου πρέπει να έτσουξαν αρκετά. Αλλά εκεί ούτε καν τα άντερα δεν είχαν να ρωτήσουν τι εννοούσε!Αλλα ποιος τα έχασε για να τα βρουν αυτοί….Ίσως σε καμιά δωρεά οργάνων να αποκτήσουν!
Πόσο εύκολο ήταν τότε όλο αυτό το παραμυθάκι! Ειρωνεία σε όσους είχαν άλλη άποψη. Εκείνη την εποχή ακούστηκε για πρώτη φορά το “Δεν είσαι Π.Α.Ο.Κ. εσύ ή το ασχολήσου με το σκουλήκι γιατί τέτοιο είσαι! Και τα απανταχού φυτά που γαλουχήθηκαν από αυτούς έπεσαν αμέσως στην φάκα! Άντε λοιπόν τώρα παιδιά!!! Τώρα που μείνατε εσείς οι αγνοί Π.Α.Ο.Κ.τσηδες…..βάλτε τα λεφτά που χρειάζεται ο Π.Α.Ο.Κ. για να βγει από την στενωπό που εσείς οι ίδιοι κάνατε πλάτες για να μπει!! Ούτε την τσίπα να πείτε …”Ναι, κάναμε λάθος! Προδοθηκαμε και εμείς! Δεν θα ήσασταν οι μόνοι. Εδώ ολόκληρος λαός έφαγε το παραμύθι του και τα παχιά του λόγια, όποτε τα έλεγε! Αλλα όχι εσείς! Μέχρι τέλους αλάνθαστοι και υπερασπιστές του. Τολμήσατε να προσπαθήσετε να “φάτε” τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Πάμπλο Γκαρσία γιατί με την δική του συμπεριφορά σας έκανε να φαίνεστε τόσο μικροί μπροστά του και κατηγορήσατε για προσωπολατρία 30.000 κόσμο που τον επευφημούσε σε κάθε του αποβολή εκείνη την χρονιά και την επόμενη! Και τώρα τολμάτε να μιλάτε για “άρση της προσωπολατρίας” σε μας, μπας και σωθεί ο  Π.Α.Ο.Κ.
Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα άλλο εκτός από την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δώσαμε στην ομάδα στήριξη και λεφτά, τόσα όσα κανείς πρόεδρος του Π.Α.Ο.Κ. δεν είχε δει. Αντ’ αυτού, αυτό που σήμερα εισπράττει ο ΠΑΟΚτσής είναι πίκρα και λάσπη! Φταίμε για τα πρόστιμα, φταίμε για το ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει δει τίτλο τα τελευταία 9 χρόνια. Φταίμε που στο προπονητικό κέντρο που τόσο διαφημίσατε έχουμε δώσει ένα σωρό λεφτά και δεν έχει ούτε καν άσφαλτο ο δρόμος. Αν φυσάει δεν μπορείς να κάνεις ούτε πάσα στα 2 μέτρα και βρωμάει γιατί δίπλα έχει βουστάσια, ούτε καν υδροδότηση!!! Όλα αυτά ήταν τότε λεπτομέρειες. Το Προπονητικό Κέντρο όμως είναι επίτευγμα! Τα μεταξωτά βρακιά , θέλουν και επιδέξιους κ@#$ς, έτσι δεν είναι;;; Τι θα μας πείτε αν σε 4-5 χρόνια από τώρα ο Π.Α.Ο.Κ. αναγκαστεί να φύγει από την Μεσήμβρια επειδή δεν θα του κάνει;;;
Και όλη η προσπάθεια τώρα έχει πέσει πάνω στον Βρύζα. Άδικα! Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες. Πρόβατα!!! Και αυτός θα κληθεί να βγάλει το φίδι από η τρύπα που ο πρώην μας φύτεψε, όμως εμείς δεν πρέπει να μείνουμε στο παρελθόν, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έγινε αλλά το τι θα γίνει. Νοοτροπία χρυσόψαρου!! Εμείς τώρα πρέπει να πούμε ότι “ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ”!  Μετά από 5 χρόνια ξανά λοιπόν από την αρχή! Με 80+ πεταμένα εκ. ευρώ! Με σαρδέλες βέβαια! Με χρέη, με απλήρωτη την εφορία που εμείς όμως καταβάλαμε μέσω του Φ.Π.Α! Αλλά που ποτέ δεν αποδόθηκε! Εμείς φταίμε και γι αυτό! Η εμπιστοσύνη έχει αρθεί….Ο ΠΑΟΚτσής αισθάνεται και προδομένος και απογοητευμένος. Και “απειλές” του τύπου ότι το μαγαζί θα κλείσει, όχι μόνο δεν βοηθούν, αλλά την πλατιά μάζα του οπαδού την κάνουν να αηδιάζει ακόμη περισσότερο! Αλλά προφανώς αυτό εσάς δεν σας νοιάζει. Είστε οπαδοί-δημοσιογράφοι! Πουλάτε πρόλογο και βγάζετε λεφτά. Όσο υπάρχουν κορόιδα , θα υπάρχετε και σεις! Ως πότε όμως;; Ήδη οι επιταγές της νέας εποχής, σας αναγκάζουν να κάνετε μέχρι και ρεπορτάζ άρη. Ίσως σε λίγο καιρό να κάνετε και δεύτερη δουλειά, ποιος ξέρει! Όμως εμείς θα είμαστε εκεί που πρέπει. Στα τσιμέντα. Λίγοι και καλοί! Όσοι μπορούμε πλέον! Όσοι αντέχουμε για όσο αντέξουμε! Και θα λέμε αλήθειες. Και από δω! Για καταστροφείς και για καρπουζάδες! Για προδοσίες και αιχμαλωσίες…Για πατρίκιους και πληβείους. Για Σαββατοκύριακα σε SPA με έξοδα της ομάδας. Για οινοποσίες στα αεροπλάνα των αποστολών και αβανταρίσματα σε παίκτες.
Ο Π.Α.Ο.Κ. για μας δεν είναι έξοδο διαφυγής από τα προβλήματα, ούτε ο χώρος για να βγάλουμε τα απωθημένα μας.  Ο Π.Α.Ο.Κ. για μας είναι η κληρονομιά των παππούδων μας και των πατεράδων μας.Είναι η ίδια μας η ζωή!!!! Είναι η δική μας κληρονομιά στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας!
Υ.Γ.  1. Που ήταν όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες όταν η Τούμπα ήταν γεμάτη και “ήρεμη”;;;Μήπως ξέρανε τι γίνονταν και έλεγαν “Μακρυά και αγαπημένοι”;;
Υ.Γ. 2. Ο Π.Α.Ο.Κ. ψάχνει λεφτά για να πάρει άδεια για τον Ιούνιο. Την απάντηση την έχουμε δώσει εδώ.
Υ.Γ. 3.  Δεν μας χέζεις ρε……καημένε!
Υ.Γ. Ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εμείς και δεν χρειαζόμαστε εσάς να μας το λέτε!
Υ.Γ. Η εταιρία ίσως διαλυθεί……Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΟΤΕ!!!!!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου