LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

03 Απριλίου 2012

Συνέντευξη Τύπου σχεδιάζουν στον Π.Α.Ο.Κ.


Μετά το Πάσχα και το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας αναμένεται να γίνει συνέντευξη Τύπου στον Π.Α.Ο.Κ., για τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.
Η διοίκηση του «δικέφαλου του βορρά» θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για κάποια ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο, αλλά και να μιλήσει για την επόμενη σεζόν.
Ανάμεσα στα θέματα που υπάρχουν στην ατζέντα του Π.Α.Ο.Κ.είναι η συμμετοχή της ομάδας στα play offs, η αδειοδότηση από την ΕΠΟ και την UEFA, οι προσλήψεις στελεχών και η συμφωνία με την Umbro και άλλες εταιρίες.
Παράλληλα, σκοπός των διοικούντων είναι να γίνει ακόμη μια έκκληση σε όσους επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. το τελευταίο διάστημα.
Για να πειστεί όμως ο κόσμος να στηρίξει πάλι, θα πρέπει και η Διοίκηση να δείξει κάποια δείγματα ότι κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, πράγμα που το ξέρουν, αλλά πρέπει και να το εφαρμόσουν! Ο κόσμος στήριξε όσο τίποτα άλλο την ομάδα τα τελευταία 5 χρόνια αλλά είδε όλη του την προσπάθεια να πέφτει στο κενό…..της κακοδιαχείρισης. Τώρα λοιπόν είναι λογικό και να είναι επιφυλακτικός αλλά και να νιώθει “ριγμένος” αφού τα έχει ακούσει και από πάνω από μερίδα του Τύπου και για τα πρόστιμα που έχει πληρώσει η ΠΑΕ κατά καιρούς, αλλά και για την σκληρή κριτική που άσκησε στο αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ Θ. Ζαγοράκη.  [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου