LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

07 Απριλίου 2012

Δείξτε την ανωτερότητα σας και παίξτε επιτέλους σαν Π.Α.Ο.Κ.


Προτελευταία αγωνιστική, πριν την διακοπή του πρωταθλήματος και ο Π.Α.Ο.Κ. δοκιμάζεται στο Περιστέρι σε μια δύσκολη έδρα με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μετά από πολύ καιρό ο Μπόλονι έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του με τις επιστροφές του Μαζεζά και Γκαρσία να του λύνουν τα χέρια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. που έχει να χάσει εκτός έδρας απο το ματς στην Τρίπολη, έφτασε η ώρα αν βάλει τα πράγματα στην θέση τους και αν αποδείξει ποιός θα είναι το αφεντικό στα πλέι οφς. Είναι η καλύτερη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και από μόνη της υποβαθμίζεται. Η ψυχολογία και η νοοτροπία των παιχτών δεν είναι αυτή που αρμόζει σε αυτόν τον σύλλογο. Ξυπνήστε και κερδίστε το παιχνίδι.
Τα σκαμπανευάσματα στον φετινό Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να σταματήσουν πάση θυσία. Αν αυτό συνεχιστεί θα το πληρώσει ακριβά στα πλέι οφς (που ακόμα πιστεύω ότι θα πάρει για πλάκα το εισιτήριο για τα προκριματικά). Αν εξαιρέσουμε τα παχνίδια που δεν ήταν πλήρεις η ομάδα(βλέπε Αστέρα Τρίπολης, Πας Γιάννινα, Ατρόμητο Κύπελο), όταν δεν έχει απουσίες δεν δυσκολεύεται για να φτάσει στην νίκη. Την Κυριακή με όλα τα όπλα στην διάθεση του και με μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης για τους παίχτες, η νίκη επιβάλεται.
Οπότε ξεχάστε τα όλα, αποδείξτε ότι είστε καλύτερη ομάδα και κερδίστε το παιχνίδι.
Υ.Γ. Αρχισε τώρα τις γνωστές μακακίες ο Δώνης και ο κάθε Δώνης, όταν υπάρχει ενδιαφέρον για αν έρθει στον Π.Α.Ο.Κ. <>. Φτάνει ρε . Μην μικραίνετε άλλο τον Π.Α.Ο.Κ!!!
Υ.Γ.2. Οχι πάλι την Λεύκα στο τέρμα!!! Οχι άλλο τον Τσιρίλο στην άμυνα!!! Μην μικραίνετε άλλο τον Π.Α.Ο.Κ.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου