LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

11 Απριλίου 2012

Συνελήφθη ο Γιώργος Σαχπατζίδης!!!


δγ
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Γιώργος Σαχπατζίδης συνελήφθη από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την υπόθεση off shore εταιρίας, στην οποία εμπλέκεται και ο Άκης Τσοχατζόπουλος…
Θυμίζουμε ότι ο Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι μέσω υπεράκτιων εταιρειών εισέπραξε από την γερμανική εταιρεία Ferrostaal μίζα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ποσό το οποίο διέθεσε για την αγορά ακινήτων στη Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στην οδό Κόμνα Τράκα.
Μέσα από την αρχική δικογραφία αυτής της υπόθεσης ο Γιώργος Σαχπατζίδης φέρονταν να εκπροσωπεί για κάποιο χρονικό διάστημα μία off shore εταιρία η οποία εμπλέκεται στην αγοραπωλησία ακινήτων του Τσοχατζόπουλου.
Το ένταλμα εκδόθηκε από την εισαγγελία Αθηνών και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή την ώρα μεταφέρεται στην Αθήνα.
Ο Γιώργος Σαχπατζίδης έχει στηρίξει οικονομικά την ΠΑΕ και η οικογένεια του, εκ των βασικών μετόχων, έχει διαθέσει ένα ποσό περίπου 1 εκ. ευρώ το τελευταίο διάστημα.
Επισήμως από την πΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει προς το παρόν αντίδραση, καθώς η είδηση είναι πολύ νωπή και μάλιστα αυτή την ώρα υπάρχει σε εξέλιξη διοικητικό συμβούλιο. Ωστόσο, υπάρχει έντονος προβληματισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου