LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

18 Απριλίου 2012

Ακόμη πιο κοντά στον τίτλο!Π.Α.Ο.Κ-Δόξα Δράμας 5-0 Κ20!


γσγ
Εύκολο απόγευμα είχε η Κ20 του Π.Α.Ο.Κ απέναντι στην αντίστοιχη της Δόξας Δράμας.Οι παίκτες του Νίκου Κολομπούρδα, επέβαλλαν από την αρχή το ρυθμό τους και στο πρώτο 10λεπτο, ήταν μπροστά, 2-0, με τα γκολ των Παπαδόπουλου και Ταουσιάνη.
Ο Π.Α.Ο.Κ ήταν κυρίαρχος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πέτυχε άλλα δύο τέρματα, με τον Πέλκα να σκοράρει δύο φορές και τον Κίτσιου ως το τέλος.
Έτσι μετά την ήττα του Παναθηναικού από τον Αστέρα Τρίπολης ο “Δικέφαλος” “πάτησε” στην κορυφή του πρωταθλήματος, και η υπόθεση τίτλος είναι πλέον στα πόδια τους.
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
8′ ΓΚΟΛ 1-0! Ο Π.Α.Ο.Κ ανοίγει το σκορ. Ο “Δικέφαλος” κέρδισε φάουλ εκτός περιοχής, Πόποβιτς και Ταουσιάνης συνεργάστηκαν όμορφα, η μπάλα έφτασε στον Παπαδόπουλο που με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.
11′ ΓΚΟΛ 2-0! Σε μια αντεπίθεση του Π.Α.Ο.Κ ο Πόποβιτς σέντραρε και ο Ταουσιάνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!!!
40′ Γκολ 3-0! Κάθετη πάσα του Ταουσιάνη στον Πέλκα, ο επιθετικός του Π.Α.Ο.Κ στέλνει με ψύχραιμο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα!!!
71′ 4-0 ΓΚΟΛ! Αψογη συνετργασία των παικτών του Π.Α.Ο.Κ, κάθετη πάσα του Τσανδάρη στον Παπαδόπουλο, ο επιθετικός του “Δικεφάλου” πασάρει στον Κίτσιου που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!!!
93′ 5-0 ΓΚΟΛ! Ο Πέλκας με τέρμα μέσα από την περιοχή στέλνει για πέμτη φορά την μπάλα στα δίχτυα!!!

Π.Α.Ο.Κ: Μελίσσας, Λαμπάκης, Ποζατζίδης (Κωνσταντινίδης 46΄), Αγγελίδης (Κρηνίτσας 56΄), Ιντζίδης, Τσανδάρης, Πόποβιτς, Κιόσε, Παπαδόπουλος, Πέλκας, Ταουσιάνης (Κίτσιου 46΄)
Στον πάγκο είναι οι: Στρέζος, Κωνσταντινίδης, Ανδριόπουλος, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Μπολώσης, Κρινίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου