LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

22 Απριλίου 2012

Κάποτε έφταιγαν οι “σαρδέλες”…τώρα μήπως φταίει ο κ.Καμπάνης;;;


Το θέμα είναι ότι οι ποδοσφαιριστές από βαρύγδουπες δηλώσεις και παχυλά λόγια είναι με πλήρες ρεπερτόριο.Από την άλλη οι “Ενημερωτές” κατάφεραν να μας κάνουν ακόμη μία φορά να ασχολούμαστε με άσχετα πράγματα,όπως την έλευση επενδυτή.Κατά τα άλλα χορτάσαμε γκολ σήμερα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας…Να πω ότι χορτάσαμε και θέαμα θα είναι μεγάλο ψέμα!!!
Η μόνη ομάδα στον πλανήτη που δέχεται δύο ανατροπές ενώ παίζει σαφώς πιο επιθετικό ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο,αυτή είναι ο Π.Α.Ο.Κ.!!!Και μάλιστα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως να εκφραστώ για αυτό το αίσχος που αντικρύσανε τα μάτια μας από την αμυντική λειτουργία της ομάδας!!!
Απορώ όταν η διοίκηση του Π.Α.Ο.Κ. δηλώνει ότι το budget της ομάδας θα μειωθεί κατά 40% ,τι ακριβώς εννοεί;;;Ο επόμενος αμυντικός που θα αντικαταστήσει τον Τσιρίλο δηλαδή ποιος θα είναι;;;Αντικαταστάτης του Μαλεζά;;;Γιατί με την εικόνα που είχαν αυτοί οι δύο σήμερα,δεν μπορείς να βρεις 40% φτηνότερους αμυντικούς γιατί απλά θα πρέπει να αλλάξει ο Π.Α.Ο.Κ. αγωνιστική κατηγορία!!!
Ήταν και εκείνη η φαεινή ιδέα του κ.Μπόλονι να αντικαταστήσει τον μοναδικό αμυντικό που υπήρχε σήμερα στο γήπεδο για λογαριασμό του Π.Α.Ο.Κ. μόνο και μόνο για να χωρέσει μέσα και τον Παπάζογλου!!!Είναι κάτι που σιχαίνομαι να το κάνω,αλλά ο Φωτάκης σήμερα όντας ανύπαρκτος,έπρεπε να έχει αντικατασταθεί πρώτος!!!
Ευθύνες και για τα 4 γκολ που δέχτηκε ο Π.Α.Ο.Κ. σήμερα,καταλογίζω σε τρεις παράγοντες…
1ον:αγωνιστικά,στην αμυντική λειτουργία της ομάδας και μόνο σε αυτήν!!!
2ον:επίσης αγωνιστικά στον για ακόμη μία φορά πολύ κακό Κώστα Χαλκιά!!!
3ον:στον κ.Καμπάνη που δήλωσε ενδιαφέρον για το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας
Αν σκοπεύετε να κάνετε μειώσεις κ.Βρύζα καλά θα κάνετε να τις κάνετε σε ανθρώπους που αποπροσανατολίζουν τον κόσμο…καιρός να δούμε ότι η ομάδα είναι γυμνή και ότι δεν χωράει περαιτέρω απογύμνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου