LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

12 Απριλίου 2012

Μήνυση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ για συκοφαντική δυσφήμηση!


φδγηδφ
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Αθλητικά Νέα” και σε όσα ανέφερε για τον Π.Α.Ο.Κ με αφορμή τη σύλληψη του Γιώργου Σαχπατζίδη.
Συγκεκριμένα, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκδότη της εφημερίδας, Λάμπρου Σκόρδα, για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να προχωρήσει και στην κατάθεση αγωγής.
Ο εκδότης των Αθλητικών Νέων και πολύ επιτυχημένος (τόσο που ακόμη και οι ομοϊδεάτες του δεν θέλουν καν να τον βλέπουν!!!) πρώην πρόεδρος του συμπολίτη,  τόλμησε σήμερα να γράψει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του:
«Ξέπλυμα μαύρου χρήματος στον ΠΑΟΚ. Συνελήφθη ο μεγαλομέτοχός του Σαχπατζίδης, συνεργάτης του επίσης συλληφθέντος Τσοχατζόπουλου»
Ο εν λόγω “κύριος” θα κληθεί στο δικαστήριο να αποδείξει πως, ποιος, πότε και που ξέπλυνε μαύρο χρήμα στην ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ και όσα θα πει θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον(έχει να παίξει κωλοτούμπα που θα πάει σύννεφο!!!).
Για ακόμη μια φορά ο συγκεκριμένος σύλλογος προσπαθεί να θέλει λίγη από την λάμψη και το μεγαλείο του Δικεφάλου αλλά μάταια…
Οι μαγκιές και οι εξυπνάδες με σκοπό το εφήμερο κέρδος σε βάρος της ομάδας μας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα που λένε και οι παλιοί…
Η συνέχεια στα δικαστήρια προσεχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου