LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

01 Απριλίου 2012

Ευχές(τα κι άστα)


Κατ’ αρχάς καλό μήνα σε όλους.  Μπήκαμε πλέον για τα καλά στην άνοιξη. Επιτέλους θα δούμε και λίγο καιρό της προκοπής θα μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες μας, να πίνουμε τις φραπεδιές μας και πολλά άλλα. Αρκετά όμως με την πολυλογία πάμε στο ψητό του θέματος.
Με την ευκαιρία που μπήκε ο νέος μήνας θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου σε αρκετές κατευθύνσεις. Λοιπόν ξεκινάμε:
Ευχή πρώτη: Εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ο Φερνάντο Σάντος(ο καρπουζάς για) να καλέσει στην Εθνική για το Euro 2012 τον Σωτήρη Μπαλάφα. Εδώ και πολλά χρόνια ο Σώτος μας αδικείται και του αξίζει με βάσει τις μεγαλειώδης εμφανίσεις του μια κλίση στην γαλανόλευκη.
Ευχή δεύτερη: Εύχομαι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Κώστα Χαλκιά το καλοκαίρι. Καλύτερο τερματοφύλακα απ’ τον Κωστάκη μας δεν βρίσκεται πάρτε χαμπάρι!
Ευχή τρίτη: Εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ο Θοδωρής Ζαγοράκης και να διώξει αυτόν τον μυρωδιά τον Μπόλονι(αχώνευτος είναι ο τύπος) και στην θέση του να έρθει ο Μάκης Χάος, εεε Χάβος! Ζαγόρ σίγουρα θα διαβάζεις το site μας κάνε τα κουμάντα σου.
Ευχή τέταρτη: Εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να ξαναδώ επιτέλους στην Τούμπα παικταράδες τύπου Κνολ, Μπαϊάνο, Γκάβραντσιτς, Φιλομένο και να πάρουν πόδι επιτέλους κάτι παικτάκια της σειράς όπως είναι ο Κλάους(μόνο για Νιβέα είσαι ρε), Μαλεζάς(πάνε κάνε καριέρα σαν μπάρμαν να ησυχάσουμε), Σταφυλίδης κλπ.
Ευχή πέμπτη: Εύχομαι για την Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., και ειλικρινά ανάβω κεριά σε κάθε εκκλησία που περνάω, να επιστρέψει ο παντελονάτος. Είστε αχάριστοι όσοι τον βρίζετε. Επειδή πούλησε 4-5 παίκτες μας και έκανε κάποια ανοίγματα δηλαδή να τον σταυρώσουμε; Ε, όχι δα…
Ευχή έκτη: Εύχομαι να βλέπω περισσότερες χαζογκόμενες στην Τούμπα, ώστε σε περίπτωση που είναι αδιάφορο το παιχνίδι να έχω με κάτι να απασχολώ τα μάτια μου. Βάψτε νύχια, μάτια κλπ κι ελάτε για πασαρέλα ladies!
Και για το τέλος. Ευχή έβδομη και τελευταία: Εύχομαι εκεί στην Π.Α.Ε. αν βλέπουν έστω και λίγο μπάλα να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Φρεντερίκ Νιμανί, να τον χρίσουν ηγέτη του Π.Α.Ο.Κ. του μέλλοντος και να του δώσουν την φανέλα με το 10(και το 9 δεν με χαλάει βέβαια).
Διαλέγετε ευχή και παίρνετε!!!
Υ.Γ. Καλή πρωταπριλιά σε όλους! [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου