LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

01 Απριλίου 2012

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό! Π.Α.Ο.Κ.-Γιάννενα 1-2!


Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό! Τέτοια απογοήτευση δεν υπάρχει…….η Τούμπα έχει γίνει κέντρο διερχομένων…..Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!Δεν γίνετε μια ομάδα που λέει ότι είναι ΜΕΓΑΛΗ να μην μπορεί να κερδίσει μέσα στο γήπεδο της, ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους! Δεν γίνετε μια ομάδα που λέει ότι θέλει να διεκδικήσει την πρωτιά στα επερχόμενα play offs να χάνει από τον κάθε πικραμένο μέσα στην Τούμπα!
Με τι ψυχολογία να στηρίξει ο κόσμος;; Κάθε Κυριακή ζούμε ένα μαρτύριο! Μια κρύο, μια ζέστη……Εμείς δυστυχώς δεν θα σχολιάζουμε ματς που θεωρούμε τραγωδίες! Μια ομάδα που αν βγάλουμε τις οπαδικές παρωπίδες παίζει χωρίς νεύρο,χωρίς πάθος, χωρίς στόχο! Παίζει, κάνοντας αγγαρεία! Δεν δείχνει να σέβεται τους οπαδούς της. Δεν δείχνει να σέβεται την Ιστορία του Συλλόγου! Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κάτι που να της αφυπνίσει τον ποδοσφαιρικό της εγωισμό. Περιμένει το τέλος της σεζόν, να φύγουν όσοι είναι να φύγουν για άλλες πολιτείες, να μειώσουν τα χρήματα τους όσοι μείνουν και να ξέρουν ότι το ταβάνι είναι η διεκδίκηση της εισόδου στα play offs! Τίποτα παραπάνω!
Και θα μας πούνε ότι μπορούνε την πρωτιά στα play offs, ότι η ομάδα θα δείξει το περίφημο μέταλλο που απέκτησε(!!!). Παραμύθια της κακιάς ώρας.
Η ενδεκάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που μας ξεφτίλισε σήμερα ήταν η εξής:
Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κυριάκος, Becerra, Vila, Ανδράλας, Γεωργίου, Zambrella, Vanderson
Αναπληρωματικοί ήταν οι : Fegrouche, Bakayoko, Lila, Γιάκος, Τζάνης, Σκούφαλης, Πατσατζόγλου.
Προπονητής ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου