LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

25 Απριλίου 2012

Έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος από Σαββίδη,ανακοίνωση από Καμπάνη!


dilima
Χοντραίνει το παιχνίδι μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων, Σαββίδη, Καμπάνη, για την απόκτηση του πλειοψηφικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Ο ομογενής επιχειρηματίας κατέθεσε και εγγράφως την εκδήλωση ενδιαφέροντός του.
Πριν από λίγη ώρα, εστάλη στα γραφεία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ  έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, κάτι που σημαίνει πως η μία προϋπόθεση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων επισήμως υπάρχει. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος και την εγγυητική τραπέζης, αυτή αναμένεται,σύμφωνα με τις πληροφορίες, να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ αύριο το πρωί.
Παράλληλα, ο έταιρος υποψήφιος επενδυτής Γιάννης Καμπάνης,εξέδωσε νέα γραπτή ανακοίνωση,σχολιάζοντας αρνητικά την περίπτωση Σαββίδη,προειδοποιώντας ΠΑΕ και ΑΣ για περίεργες συμπεριφορές…Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Capt. JOHN L. KAMPANIS
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΑΝΗ
«Η αναπάντεχη εμφάνιση Σαβίδη, αμέσως μετά την έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός μου και την εγγυητική επιστολή των 5.000.000 ευρώ, υποκρύπτει σκοπιμότητες τις οποίες δεν πρόκειται να επιτρέψω.
Σαβίδης και οποιοσδήποτε επόμενος υποψήφιος γαμπρός παρουσιαστεί εκ των υστέρων, η Διοίκηση της ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης Π.Α.Ο.Κ να προσέξουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον τους, προκειμένου να μην θιγεί πλέον ο ΠΑΟΚ από άτομα έτοιμα για φυλακή». 
Με ενδιαφέρον αναμένουμε την επίσημη στάση και τοποθέτηση τόσο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ όσο και του Ερασιτέχνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου