LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

02 Απριλίου 2012

Brand Name “Π.Α.Ο.Κ.”


Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με το χτεσινό ματς που έδωσε ο Π.Α.Ο.Κ.στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ, διότι δεν είχα την δυνατότητα να το παρακολουθήσω και έτσι δεν έχω άποψη!!! Θα ήθελα να γενικεύσω λιγάκι τις σκέψεις μου και να σας παρουσιάσω ένα πρόβλημα που υφίσταται η χώρα μας και στο οποίο εντοπίζω τα ίδια συμπτώματα και στον Π.Α.Ο.Κ!!!
Πριν περίπου 4 μήνες στο Βελλίδιο Συνεδριακό κέντρο, πραγματοποιήθηκε το 11ο Συνέδριο της ΕΕΔΕ στο οποίο ένας εκ των εισηγητών ήταν ο κ.Οικονομίδης. Το συνέδριο είχε τίτλο “reBranding Greece”. (Μπορείτε να αναζητήσετε το συνέδριο στο you tube με αυτήν την ονομασία)
Μέσα σε όλα λοιπόν ο κ. Οικονομίδης αναφέρθηκε γιατί έχει χάσει η Ελλάδα το παιχνίδι απέναντι στην Ευρώπη και από εκεί που η Ελλάδα ήταν η μητέρα όλων των κρατών και εμπνευστής των,  ξαφνικά έχει καταντήσει μία χώρα που την εκμεταλλεύονται όλοι. Φυσικά ο εισηγητής του Συνεδρίου παρουσίασε με πόσο απλούς χειρισμούς μπορούμε να ξανακερδίσουμε την χαμένη μας αίγλη!!!
Δεν θα συνεχίσω με τα του Συνεδρίου διότι το θέμα μου έτσι κ αλλιώς είναι ο Π.Α.Ο.Κ.!!!
Αλλά που κολλάει το συγκεκριμένο Συνέδριο με τον Π.Α.Ο.Κ.;;; Είναι πολύ απλό.
Αρκεί κανείς να ανοίξει την τηλεόραση και θα το δει κατευθείαν μπροστά του!!! Αν παρακολουθήσει κανείς τα προγράμματα που παίζονται στην τηλεόραση,θα καταλάβει ότι,σήριαλ,εκπομπές ακόμη και διαφημίσεις έχουν κάπου, έστω και ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.
Τι θέλω να πω με αυτό;;; Ότι κύριοι την ώρα που εμείς πασχίζουμε να κερδίσουμε τον ΠΑΣ και με το ζόρι δεν διασυρόμαστε μέσα στο σπίτι μας, ο Π. Κωστόπουλος στην εκπομπή του έχει τον Φερεντίνο να κάνει δημόσια ερωτήσεις ιστορίας για τον Ολυμπιακό. Την ώρα που εμείς πασχίζουμε να βγάλουμε πρώτη ομάδα στο facebook τον Π.Α.Ο.Κ. ο κ.Μπέζος έχει φτιάξει ένα σήριαλ το οποίο είναι κατακόκκινο από κασκόλ του Ολυμπιακού,σημαίες κλπ κλπ.
Και θέλετε να σας πω κάτι;;; Εμένα όλα αυτά με θυμίζουν τη ντουντούκα και τα μεγάφωνα που έχει μέσα στο καραϊσκάκη ο κ. Μαρινάκης. Δηλαδή βλέπει ότι οπαδικά δεν το έχουν οι γαύροι και βάζει άλλου είδους φερέφωνα να κάνουν την εξωτερική πολιτική του!!!
Κάποτε αυτά στον Π.Α.Ο.Κ. δεν χρειαζόταν ούτε να τα σκεφτούμε, αφού και μόνο στο άκουσμα του ονόματος τρέμανε από Αλεξανδρούπολη ως την Κρήτη. Σήμερα όμως το παιχνίδι έχει σκληρύνει και μπήκαν μέσα και τα ΜΜΕ τα οποία έχουν αποδείξει ότι είναι με το μέρος όποιου πληρώνει πιο πολλά αδιαφορώντας για τα πολιτικά ή τα οπαδικά τους πιστεύω. Άλλωστε το παιχνίδι παίζεται με το χρήμα…και το χρήμα διαφθείρει!!!
Σε συνέντευξή του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Κέρκυρα κ.Αλεξόπουλος, πριν το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, αναφερόμενος στον Π.Α.Ο.Κ. είπε ότι ο Δικέφαλος έχει πολύ καλό Brand Name. Και φυσικά ο άνθρωπος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του και το γεγονός ότι χρησιμοποιεί μια τέτοια ορολογία για μια ομάδα με τεράστια ιστορία, δεν είναι τυχαίο. Διαφημίζει και την ομάδα του με αυτό το τρόπο…
Δυστυχώς στον Π.Α.Ο.Κ. τέτοιες θέσεις, αντί να τις έχουν τεχνοκράτες που γνωρίζουν το επάγγελμα και θα μπορέσουν να πλασάρουν σωστά την εξωτερική πολιτική της ομάδας μας, τις κατέχουν,ως συνήθως,άνθρωποι αδαείς και άσχετοι που νομίζουν πως η λέξη Brand είναι μάρκα από ουίσκι!!!
Έτσι κι αλλιώς τη σημαία του Π.Α.Ο.Κ. την κρατούν ψηλά εδώ και χρόνια μόνο τα παιδιά που αφήνουν τα λαρύγγια τους και κάθονται σε κάθε ματς στα τσιμέντα της 4. Παιδιά τα οποία τον Π.Α.Ο.Κ. δεν τον είδαν ποτέ σαν μόδα και είναι πιστά στο ραντεβού τους κάθε Κυριακή. Αυτοί είναι το δικό μας Brand Name και είναι εκείνοι που κράτησαν σε κάθε στραβή την υπόληψη του ΑΕΤΟΥ μας ψηλά.
Αλλά δυστυχώς το παιχνίδι πλέον έχει βρομίσει πάρα πολύ.Τα ΜΜΕ πλέον κάνουν κουμάντο στις ζωές μας είτε αυτό μας αρέσει,είτε όχι.Μοιραία λοιπόν όταν σε όλα τα κανάλια τα παιδάκια βλέπουν να διαφημίζετε ο δυνάστης το αποτέλεσμα είναι γνωστό!!!
Στον Π.Α.Ο.Κ. δεν βλέπω να υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ποτέ κάτι ριζικά, τουλάχιστον όχι, μέχρι να έρθει ο άνθρωπος που θα χώσει τα ωραία του εκατομμύρια και θα στείλει στον αγύριστο όλους εκείνους που καταπίνουν αχόρταγα τα φτερά του Αετού μας. Τότε ίσως και ο Π.Α.Ο.Κ. ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη και θα μπορεί και αυτός να παίζει το βρώμικο παιχνίδι τους!!!
Ως τότε το Brand Name του Π.Α.Ο.Κ. θα το κρατάνε οι πιστοί οπαδοί του…εκείνοι που δεν εξαφανίστηκαν με την πρώτη στραβή. Αυτό που οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε είναι να ξανακάνουμε την Τούμπα μια καυτή έδρα όπως ήταν τη δεκαετία του ’80 και όχι φρουφρού και αρώματα όπως προσπαθούν κάποιοι να την καταντήσουν. Καιρός να επαναπροσδιορίσουμε όλοι οι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες  τι πραγματικά νιώθουμε για τον τεράστιο αυτό σύλλογο και να ταχθούμε και πάλι υπέρ εκείνων που πασχίζουν να κρατήσουν την υπόληψη της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας όσο το δυνατόν ψηλότερα. [http://www.paokpanoapola.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου