LIVE ΣΚΟΡ

powered by Agones.gr - livescore

Συνολικές προβολές σελίδας

21 Απριλίου 2012

Τραίνο και στην Λιβαδειά!Λεβαδειακός-Π.Α.Ο.Κ 0-3 Κ20!

ΨΑΣΒ


Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (κέρδισε 2-0 τον Παναιτωλικό), συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα Κ20 του Π.Α.Ο.Κ μετά την άνετη νίκη (0-3) που πέτυχε το Σάββατο (21/4) εκτός έδρας επί του Λεβαδειακού.

Οι απουσίες των Πόποβιτς και Παναγιωτούδη που θα ακολουθήσουν την αποστολή των μεγάλων, δε φάνηκαν στον αγώνα, δείγμα της εξαιρετικής φουρνιάς νέων που έχει η ομάδα και της δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό τιμ.
Πρωταγωνιστής για τον “Δικέφαλο” ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος που πέτυχε χατ τρικ (15′, 52′, 65′) και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Νίκου Κολομπούρδα.
Από εδώ και στο εξής,απομένουν τρία ματς εξ’ αναβολής για τη λήξη του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Δικεφάλου,να υποδέχεται τον Λεβαδειακό, να δοκιμάζεται σε δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη και τελευταία αγωνιστική να παίζει το ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα,με την υπόθεση τίτλος να είναι στα δικά τους πόδια και μόνο…
Η σύνθεση του Π.Α.Ο.Κ: Στρέζος, Λαμπάκης, Ποζατζίδης (46′ Κρινίτσας), Αγγελίδης, Ιντζίδης, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης Δ., Κιόσε, Μπολόσης (46′ Κίτσιου), Πέλκας (71′ Γεωργιάδης), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου